Nieuws bij Wierenga Reclame

Bij Wierenga Reclame wordt er dagelijks werk afgeleverd aan klanten. Websites, drukwerk of een nieuwe huisstijl. Een belangrijk gesprek met een nieuwe klant of een evaluatie over een afgerond project. Wij proberen om de leuke nieuwtjes of belangrijke levering te delen via het internet.

 


 

Duurzaam Ooststellingwerf

Voor de kersverse Stichting DO! (Duurzaam Ooststellingwerf) hebben wij onder andere de huisstijl gemaakt. Deze Stichting werkt vanuit Ooststellingwerf vóór Ooststellingwerf. Stichting DO! is een stichting die zich inzet om Duurzaamheid te bevorderen in de Gemeente Ooststellingwerf. De stichting helpt met onderzoek doen naar de haalbaarheid van duurzame projecten, helpt met subsidie verlenen en staat garant voor de afgesproken kwaliteit tegenover subsidieverstrekkers. DO! is hét duurzaamheidsplatform, en brengt mensen, ideeën en uitvoerders samen. Voor en door Ooststellingwerf.

Naast de huisstijl hebben wij de website ondersteund met een printcampagne in de trend 'Goedemorgen Ooststellingwerf, Hoe duurzaam bent u?'