STOP MET ZOEKEN NAAR HET BEDRIJF DAT UW NIEUWE WEBSITE ONTWERPT EN MAAKT.

U wilt er goed op staan met het drukwerk! Wij willen dat u er goed op staat, dat is niet alleen beter voor uw bedrijf, maar ook beter voor ons.

Na de goedkeuring op het ontwerp kiezen wij de beste drukker die past bij uw product. Dat ligt aan het papier, de kwaliteit van het drukwerk, maar ook aan het budget. Wierenga kiest als intermediair de drukker voor u uit, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Onder het motto ‘Reclame hoeft niet duur te zijn’ kunnen wij dus ook het drukwerk voor u regelen. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op. Dat kan telefonisch of vul het formulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Tjongerwerven

Voor de Tjongerwerven werken wij al geruime tijd. Zo worden elk jaar onder andere de bestuursverslagen gerealiseerd.

Voor Fröling Nederland alle producten

Voor Fröling Nederland ontwikkelen wij wekelijks diverse producten. Onlangs is het nieuwe 24-pagina’s tellende productprogramma van 7  t/m 150 kW gelanceerd.

Het Bosbergsch Blad

Voor De Bosberg in Appelscha ontwikkelden wij een nieuwe menukaart. Deze is verpakt in een Bosbergsch Blad. Zo leest de klant iets extra’s naast het menu.

LIMM Recycling

Voor Limm Recycling maakten wij al diverse brochures voor het recyclen van koffiebekers. Meer infromatie over Limm Recycling: limmrecycling.nl

Elke folder z’n eigen verhaal

Voor De Drie Stellingen maken we diverse folders op voor de cliënten van de apotheek. Elke folder zijn eigen inhoud…

Kalenders Olijve Constructie

Voor alle relaties een nieuwe kalender! Met die opdracht is een kalender voor 2019 ontwikkeld. In deze kalender zijn vele constructiewerken van Olijve opgenomen.

Contactformulier

Contact

Wierenga Reclame
Vaart NZ 45
8426 AS Appelscha
Telefoon: 0516 858882
E-mail: info@wierengareclame.nl