Selecteer een pagina

STOP MET ZOEKEN NAAR DAT BEDRIJF DIE UW NIEUWE WEBSITE ONTWERPT EN MAAKT.

Op zoek naar een ontwerper voor website, folder, brochure? De basis van een goed product ligt bij het ontwerp!

Vanaf 2002 ontwerpen wij diverse producten voor vele bedrijven door heel Nederland. Of het nu een logo voor een nieuw startend bedrijf betreft, websites, brochures, folders of advertenties, u bent bij Wierenga Reclame aan het goede adres. U geeft de juiste opdracht en dan is luisteren naar de klant één. De tweede fase is de vertaling naar een creatief ontwerp.

Onder het motto ‘Reclame hoeft niet duur te zijn’ kunnen wij veel bedrijven bedienen. Echter is doorontwikkelen van ‘hét ontwerp’ wel de kracht in de campagne. Informeer eens naar de mogelijkheden bij ons of kom eens langs. Hieronder staan een paar voorbeelden van diverse logo’s die wij voor onze klanten hebben gemaakt.

Turfroute Ooststellingwerf

In opdracht van Regio Appelscha 3.0 hebben wij het ontwerp voor de Turfroutetasjes gemaakt. Dit ontwerp diende te voldoen aan de Friesland Style.

Een fiets koop je bij de specialist

Voor de fietsspecialist Kramer Fietsverhuur Appelscha ontwikkelden wij diverse onderdelen voor het gebruik in de fietsenwinkel. Alle onderdelen zijn gedrukt.

Je actieve uitje begint hier!

Voor De Jongens hebben we een ‘strooifolder’ ontwikkeld met het gros van al hun activiteiten… en dat zijn er best veel. Een leuke, vrolijke A6 folder met vierdubbele vouwlijn.

Busontwerp VDVMontage

Wij ontwerpen op de computer diverse bedrijfsbussen . Zo kun je vooraf bekijken hoe de print er uit komt te zien. Zelf ervaren? Neem contact op.

Toiletontwerp bij Het Stuufzand

Voor de nieuwe binnenspeeltuin bij RCN De Roggeberg hebben wij de kindertoiletten een volledige metamorfose gegeven. Een leuk ontwerp met allerlei spelletjes, weetjes en raadsels. De muren zijn ‘ge-wall-wrapped’!

Elke toerist weet wat hier te doen is

Voor het Toeristisch Informatie Punt (TIP) ontwerpen wij diverse producten. Het jaarmagazine, de horeca-eetgids, advertenties, flyers en de website, inclusief verhuurmodule voor de vakantie-huisjes in Appelscha. Meer weten? Bezoek: tip-appelscha.nl

Contactformulier

Contact

Wierenga Reclame
Vaart NZ 45
8426 AS Appelscha
Telefoon: 0516 858882
E-mail: info@wierengareclame.nl