STOP MET ZOEKEN NAAR HET BEDRIJF DAT UW NIEUWE WEBSITE ONTWERPT EN MAAKT.

Trots zijn wij op u, jou, jullie en jullie bedrijf!

Omdat we het mooie werk mochten maken!

Tjongerwerven

10 Websites
De Tjongerwerven CPO is een scholenorganisatie, welke vanuit Donkerbroek wordt bestuurd. We bedienen de scholen al verschillende jaren. Onlangs hebben alle scholen een nieuwe website gekregen. Het uitgangspunt was wederom een corporate uitstraling creëren voor de verschillende scholen.

> Bekijk De Tjongerwerven

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

Ambachtelijke Meubelmaker

Website
Voor De Vries Ambachtelijke meubelmaker hebben we een compleet nieuwe website ontwikkeld en gemaakt. De Vries had een bouw-& Timmerbedrijf en wilde graag verder met de productie van ambachtelijk gemaakte meubels. De Vries wilde graag de producten laten zien op de website, echter is er nog geen webshop gemaakt.

> Bekijk de Ambachtelijke Meubelmaker

GCOosterwolde

Website
De oude website van het Gezondheidscentrum Oosterwolde was gedateerd en had een nieuwe uitstraling nodig. Via de nieuwe website is nu beter te zien welke bedrijven wáár in het GCO zitten. De klant wilde de klant meer ‘natuur’ uitstralen in het concept en via de site andere ruimtes verhuren.

> Bekijk het GCOosterwolde online

website gemaakt voor Beleef het lage Noorden

Beleef het Lage Noorden

Website
Via de nieuw gemaakte website van ‘Beleef het lage Noorden’ wil onze klant graag de bezoeker van de website inspireren om het ‘Lage Noorden’ te verkennen. Elke week worden er drie verhalen met mooie foto’s aan de website toegevoegd. Alle verhalen staan in verschillende ’to do’-categorien, zodat je als bezoeker makkelijk kunt navigeren.

> Lees verder op Beleef het Lage Noorden

website gemaakt voor Beleef het lage Noorden

Coöperatie Appelscha 3.0

Filmmateriaal
Voor de Coörporatie Appelscha 3.0 mochten wij de ruwe materialen maken en opnemen voor verschillende video-uitingen. Enkele dagen zijn we de hei op geweest met de DJI drone en de EOS M50 inclusief de Ronin stabilizer om verschillende beelden te maken van onder andere de Bosbergtoren en verschillende ‘buitensporten’ in de regio rondom Appelscha. 

Buitensport Walhalla

Printmateriaal
Appelscha.nl heeft met het Buitensport Walhalla een groot gebied aan verschillende mogelijkheden voor buitensport gecreëerd. Het gebied van Ooststellingwerf heeft verschillende routes, horeca- en overnachtingslocaties. In de eerste versie van de handige plattegrondkaart staan alle locaties vermeld.

buitensport walhalla appelscha

Eten & Drinken Le Coq

Muur beplakken met Airtex wandbekleding

Eten & Drinken Le Coq in Appelscha is begin 2022 geopend in een ander pand aan de Boerestreek in Appelscha.

Het pand werd opgeknapt en kreeg binnen een metamorfose. De hal richting het sanitair hebben wij voorzien van een wandbekleding. Een eigengemaakte dronefoto van de Bosbergtoren is gebruikt voor deze weergave.

Het resultaat: Appelscha is weer wat mooier geworden 😉

eten en drinken le coq appelscha wand beplakken met airtex
drone foto gemaakt door Damian Wierenga

Drone-videografie / Drone-fotografie

In de vroegte

Een fotograaf wil de mooiste beelden op het juiste moment schieten. Hiernaast staat een afbeelding van twee eenden die de landing inzetten bij de Grenspoel in de Kale Duinen Appelscha.

Piloot Damian Wierenga was heel rustig een video aan het maken met de drone van de opkomende zon. Op een mooi moment komen er, vlak voor de drone, twee eenden aanvliegen die een landing op het water maakten… onbetaalbaar!

drukwerk tip appelscha

VTRBO – TIP Appelscha

Opmaak en drukwerk Magazine

Al verschillende jaren ontwikkelen we het Toeristisch Magazine voor TIP Appelscha. Inmiddels is het magazine uitgegroeid tot een 64 pagina’s gewild toeristisch magazine met mooie foto’s en leuke verhalen en uitstapjes voor de toerist. 

De digitale versie van het magazine is tevens online te bekijken. 

plakken van wanden en deuren

plakken van wanden en deuren

plakken van wanden en deuren

plakken van wanden en deuren

plakken van wanden en deuren

RCN De Noordster Dwingeloo

Singing op het gehele park en in de horeca

Voor RCN De Noordster in Dwingeloo hebben we in de afgelopen jaren verschillende producten opgemaakt en aangebracht. Zo hebben we in de renovatie van de horeca verschillende wanden en deuren geplakt me full colors, de ramen voorzien van het logo, alle deuren van de toiletgebouwen voorzien van nieuwe full color prints (binnen en buiten). 

Mooie wandbekleding met Airtex

Beleving in huis 

In een bedrijfswoning in Smilde hebben we een lange hal richting de slaapvertrekken voorzien van Airtex wandbekleding. De muren zijn bij elkaar opgeteld zo’n 15 meter. Door het gebruik van deze mooie natuurfoto uit het Drents-Friese Wold begint de hal te ‘leven’

airtex plakken wandbekleding smilde door wierenga reclame

Wandbekleding met Airtex in Appelscha

Slapen in de natuur

De opdracht was om de natuur naar binnen te halen in deze slaapkamer in Appelscha. De vraag om heide van de Kale Duinen werd vervangen voor een ochtendfoto van de Grenspoel op de Kale Duinen. Als je de slaapkamer binnenkomt lijkt de dauw te bewegen…

Graafstra Oosterwolde

Laten zien wat je doet

Voor Graafstra Bedrijfskleding hebben we de wand in het nieuwe kantoor beplakt met Airtex. Dit nieuwe kantoor staat in de compleet verbouwde winkel aan de Venekoterweg in Oosterwolde. Graafstra richt zich vanuit de nieuwe shop volledig op bedrijfskleding.

Verschillende websites

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

UPLUS

Website ombouwen naar WP
Voor UPLUS hebben we de oude website omgebouwd naar het WordPress platform. Het uitgangspunt was om de bestaande uitstraling te behouden.

> Bekijk website

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

Skâns Gorredijk

Nieuwe website
Voor Theater De Skâns hebben we een nieuwe corpate website gebouwd. Het bestaande boekingssysteem hebben we in het systeem geïmplementeerd.

> Bekijk website

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

Haarhout van den Akker

Verkoop van haardhout
Van den Akker levert haardhout aan een groot deel van Noord Nederland. Op korte termijn wordt de website uitgebreid met een webshop.

> Bekijk website

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

Agro Graafstra

Agrarisch bedrijf
Graafstra Appelscha is een dienstverlenend bedrijf in de Agro. Naast loonwerk doet Graafstra Appelscha veel in de akkerbouw en grondverzet.

> Bekijk website

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

WOLK Academie

Nieuwe website bouwen
WOLK Academie wil waarde creëren door gezamenlijk onderzoek en onderwijs te verbinden aan bestaande farmaceutische dienstverlening.

> Bekijk website

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

De Jongens van Outdoor

Nieuwe website
De Jongens van Outdoor bieden veel outdooractiviteiten aan. De huidige website was outdated en hebben we voorzien van nieuwe look en feel.

> Bekijk website

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

Tandheelkunde Venray

Frisse uitstraling
Tandheelkunde Venray had last van ‘de oude website’. Eerst Voor ‘Tandheelkunde Houten en daarna voor Tandheelkunde Venray maakten wij de nieuwe website.

> Bekijk website

website maken voor de scholen van de Tjongerwerven CPO

Optimus Beveiliging

Alles beveiligd door één bedrijf
Voor Optimus Beveiliging en ICT Groep hebben we de verschillende oude website gekoppeld en samengevoegd tot één corporate website.

> Bekijk website

Contactformulier

Contact

Wierenga Reclame
Vaart NZ 45
8426 AS Appelscha
Telefoon: 0516 858882
E-mail: info@wierengareclame.nl