Selecteer een pagina

STOP MET ZOEKEN NAAR HET BEDRIJF DAT UW NIEUWE WEBSITE ONTWERPT EN MAAKT.

Wij realiseren en onderhouden uw complete website, inclusief teksten en fotografie. Voor bedrijf, vereniging of particulier. En nog betaalbaar ook!

Wij ontwikkelen verschillende soorten websites, want de ene website is de andere website niet. Belangrijk is dat de website aansluit bij de wens van de doelgroep. Wie zijn uw bezoekers, wat wilt u laten zien en hoe leidt u uw bezoeker naar de juiste pagina?
Wij werken voornamelijk met het WordPress CMS-systeem dat ‘door iedereen’ bediend kan worden. Kies voor het gemak en breng de gehele 

website onder bij ons, inclusief onderhoud. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien van dit gemakkelijke CMS systeem. Niet tevreden met uw huidige websitebouwer? Stap over, kies voor gemak en voor de voordelige tarieven. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden en standaardoplossingen die het systeem biedt. Neem contact op via mail info@wierengareclame.nl of bel ons op.

Oenema Oosterwolde

Voor de OENEMA GROEP hebben wij de teksten en de website gerealiseerd. Net als vele andere bedrijven vindt OENEMA het belangrijk dat niet alleen de website, maar ook het ‘werk’ gevonden kan worden.

Een constructieve website voor Olijve Constructie

Voor Olijve Constructie hebben wij, naast de verzorging voor de project-fotografie ook een ‘constructieve’ website gerealiseerd. Voor Olijve is het belangrijk dat de grote, zware projecten goed worden uitgelicht.

Elke dealer zijn eigen website

Voor Fröling Nederland (Importeur: PTH Hout CV) hebben wij met een WordPress CMS al 40 dealerwebsites gerealiseerd. Elke nieuwe dealer krijgt een eigen website. Onder de knop die van een dealer uit Oosterwolde.

Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN

Voor Recreatiebedrijf D’ELF IEKEN geldt hetzelfde als andere bedrijven. Een goede, duidelijke website, waar een bezoeker snel de informatie kan vinden die hij/zij wil.

Tandheelkunde Houten Centrum

Voor Tandheelkunde Houten Centrum hebben wij deze website ontwikkeld. Neem een kijkje, we zijn erg tevreden.

Heerlijk genieten bij De Bosberg

Voor Bolle Buik, Borrel & Bed ontwikkelen wij diverse zaken, waaronder deze combinatie website voor het restaurant en de groepsaccommodatie.

Contactformulier

Contact

Wierenga Reclame
Vaart NZ 45
8426 AS Appelscha
Telefoon: 0516 858882
E-mail: info@wierengareclame.nl