Selecteer een pagina

Privacy verklaring Wierenga Reclame

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij zullen onze uiterste best doen om ons aan deze wet te conformeren. Dit betekent dat uw gegevens (die wij voor diverse doeleinden van u ontvangen) veilig bij ons zijn en dat wij deze netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat wij van Wierenga Reclame doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op: info@wierengareclame.nl

Bedrijfsgegevens
Wierenga Reclame
Vaart Noordzijde 45
84236 AS Appelscha
e-mail: info@wierengareclame.nl
Telefoon: 0516 858882

Contactformulier en offerte aanvragen
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen van offertes doen. Hiervoor gebruiken wij enkele van uw gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie niet langer dan noodzakelijk totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie of producten. Na twaalf maanden zullen uw gegevens verwijderd worden. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Andere partijen
Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties kenbaar maken, tenzij deze instanties uw gegevens voor administratie- of belastingverwerking nodig hebben.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven verder uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Reclame
Wierenga Reclame is trots op haar werk en zal dit af en toe uiten in de social media. Wij zullen nooit personen in de social media laten zien. Enkel het gemaakte werk wordt getoond, zonder specifieke bedrijfsgegevens te vermelden.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Bij het surfen op onze website gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze website werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Onze computers en server worden continu voorzien van nieuwe beveiliging en wachtwoorden.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Mail ons op: info@wierengareclame.nl

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Contact: info@wierengareclame.nl

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.